velika radost

Luka i Leon ne gledaju televiziju, retko ih viđamo u javnosti: Kako Ana Ivanović gaji svoje MALIŠANE?

0

Lepa teniserka ima dvojicu sinova, a sada je sve obradovala lepim vestima - na putu je i treće dete 

foto: Instagram / Anaivanovic
foto: Instagram / Anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović bila je jedna od najboljih ženskih teniserki koje je Srbija imala. Retko kada se bez dobrog razloga pojavljuje u medijima, a svoju intimu se trudi da sakrije od javnosti.

 

Ana je sada podelila lepe vesti iz svog porodičnog doma i saopštila svima da je trudna po treći put. 

 

Lepa teniserka već ima dvoje dece Luku (5) i Leona (3) iz skladnog braka sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom. Oni su svoj porodični dom svili u Austriji, gde daleko od znatiželjnih bliceva fotoaparata i kamera žive svoj san.

 

Bastijan i Ana odgajaju svoju decu onako kako oni misle da je najbolje, a jednom prilikom su podelili svoje načine vaspitavanja svojih mališana.

 

- Mlađi sin je mali da priča, ali stariji sin razume četiri jezika, čak i priča pomalo. Razume kad mu se obraćate na srpskom, engleskom, nemačkom i španskom - odgovorila je Ana u jednom intervjuu koji je putem Instagrama dala Barbari Šet, voditeljki Eurosporta, na pitanje da li ona i Basti decu uče istovremeno dva jezika - spski i nemački, pa je dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- To što sam postala majka je nešto najlepše što mi se desilo u životu, ali je u isto vreme i naporno. Želim da deci usadim sve ono čemu i ja težim, što nije lako. Iako sam se profesionalno bavila sportom, često putovala i malo spavala, ovakvu vrstu umora tada nisam doživljavala. Ali, sve zaboravim kada vidim osmeh na licu svoje dece – iskrena je lepa Ana, koja je Bošku i Aleksandri otkrila i da su porodično svi vrlo aktivni.

 

Takođe, objasnila je i da njena deca nemaju često priliku da budu ispred ekrana.

 

Ana Ivanović otkrila da je ponovo trudna
Ana Ivanović otkrila da je ponovo trudna foto: Ana Ivanović Instagram

 

- Trudimo se da što više vremena provodimo napolju i budemo u prirodi. Ne gledamo televiziju. Vozimo bicikl, trčimo po travi... Luka i Leon obožavaju i da se igraju automobilima, kao svi dečaci. Njih dvojica su potpuno drugačiji. Stariji je više povukao na mene, a mlađi je kao tata. Luka je kreativan, voli knjige, crta, piše. Leon je aktivniji, možda on bude teniser – nasmejala se Ana i dodala da nije ona ta koja sinove motiviše da igraju tenis, već tata Bastijan.

 

 

makonda-tracker