da li vama liče?

Voli prirodu i jahanje, a mnogi kažu da neverovatno liče: Kako izgleda sestra Jelene Đoković?

2

Mnogi ne znaju da Jelena Đoković ima rođenu sestru. Evo kako ona izgleda.

Jelena Đoković ima tri godine stariju sestru Mariju
Jelena Đoković ima tri godine stariju sestru Marijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković (37), supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, uvek ističe važnost porodice i koliko joj je ona bitna.

 

Jednom prilikom je istakla koliko su joj roditelji bitni i koliko su joj pomogli u najtežim trenucima.

 

- Najviše računa o meni vodi tata, i moja mama iz senke, da nema nje koja to sve podržava, on ne bi mogao da bude uvek moja podrška. Tata je moj anđeo, melem za dušu, vodim ga svuda sa sobom, sve što ja teško shvatim on meni to napravi kao pesmu - ispričala je Jelena svojevremeno u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

 

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela baš tako - dodaje ona.

A malo ko zna da Jelena ima i sestru Mariju, koja je od nje starija dve godine.

 

Ona ne voli da se eksponira u javnosti i iako se ne pojavljuje često na društvenim mrežama sa svojom sestrom, velika joj je podrška u svemu.

Njih dve veoma liče, a prvi put u javnosti se pojavila kada je pre nekoliko godina bodrila zeta na US Openu zajedno sa sestrom.

Marija je već nekoliko godina udata za Budimira Jovkovića.

 

Kada pogledamo njene fotografije na društvenim mrežama, jasno je da i ona voli prirodu poput sestre te tako možemo da vidimo koliko voli da putuje i obilazi nova mesta. Osim toga, voli i fotografiju.

Međutim, ono što je interesantno jeste da veći deo njenog sadržaja na Instagramu čine konji koje obožava, a jahanje je definitivno njen omiljeni sport.

 

makonda-tracker