slika govori više od hiljadu reči

Nije na tribinama, ali mu je NAJVEĆA PODRŠKA: Kako je Jelena Đoković PROSLAVILA Novakovu pobedu?

0

Supruga Novaka Đokovića je odmah po završetku meča na jedinstven način proslavila teniserovu pobedu na Australijan openu.

Jelena Đoković nije mogla da bodri supruga sa tribina na Australijan Openu, ali ga je sve vreme bodrila
Jelena Đoković nije mogla da bodri supruga sa tribina na Australijan Openu, ali ga je sve vreme bodrilafoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Naš najbolji srpski teniser Novak Đoković još jednom je ispisao istoriju tenisa i po 10. put osvojio Australijan Open. 

 

Danas je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u setovima, a ova pobeda ima još veći značaj ako se osvrnemo na prošlu godinu kada je srpskom teniseru bilo zabranjeno da nastupa na ovom turniru i cele drame kroz koju je prošao.

 

Novaka su danas sa tribina iz porodice bodrili majka Dijana i brat Marko, a mnogi su se pitali gde je njegova supruga Jelena Đoković.

Ona i deca Stefan i Tara su preskočili ceo Australijan Open zbog Jeleninih obaveza u Fondaciji Novak Đokovića, ali to ne znači da sve vreme nisu zdušno bodrili i bili najveća podrška mužu i tati.

 

Odmah nakon Novakove pobede, Jelena je podelila u okviru Instagram priča video sa kraja meča kada je bilo jasno ko je apsolutni pobednik Australijan Opena i napisala "Bože, hvala ti",  a mnogima nije promakla ni pesma koju je stavila uz snimak , a u pitanju je "Veseli se, srpski rode" od Danice Crnogorčević.

Jelena Đoković je uvek najveća podrška Novaku Đokoviću
Jelena Đoković je uvek najveća podrška Novaku Đokovićufoto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

 

makonda-tracker