Vole se najviše na svetu

Mirjana vodi život daleko od kamera: Ovo je starija sestra Slobode i Dragane Mićalović - na koga vam više liči?

0

Sloboda i Dragana već dugo se svrstavaju među naše najlepše glumice, ali da li ste znali da one imaju i stariju rođenu sestru? 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Glumice Dragana i Sloboda Mićalović su odavno svima u našoj zemlji koji iole prate domaću kinematografiju dobro poznate. Dragana je na televiziji debitovala još 2010. godine u seriji "Priži bliže", a za manje od 12 meseci tumačila je i Anđu u seriji "Nepobedivo srce".

 

Onda su se redom nizale role u ostvarenjima "Zvezdara", "Sinđelići", "Marko Kraljević – fantastična avantura", "Brod plovi za Beograd", "Samci i samice"...

 

Ipak, Slobodu smo imali prilike da gledamo malo više na malim ekranima, a to nije ni čudno obzirom da je Boba starija punih 10 godina od Dragane. Naime, Sloboda je rođena 1981, dok je Dragana 1991. godište.

 

Upoznali smo je u filmu Zona Zamfirova, u istom ostvarenju u kome je ona upoznala svog današnjeg supruga Vojina Ćetkovića, sa kojim ima dvoje dece - bliznakinje Veru i Miju.

 

Prva veća uloga joj je bila u Ranjenom orlu, a interesantno je da je više puta glumila zajedno sa suprugom u istim serijama i filmovima.

 

 

Za razliku, od Dragane i Slobode, njihova najstarija sestra Mirjana se odlučila za život daleko od kamera i nemamo prilike da je često viđamo u javnosti.

 

Sestre Mićalović
Sestre Mićalovićfoto: Printscreen Instagram / Sloboda Mićalović Boba

Međutim, zato možemo da je s vremena na vreme primetimo na Instagram nalozima svojih sestara.

 

 

Sestre se veoma često druže, što na porodičnim okupljanima, što na neobaveznim večerima. Fanovi su mogli primteti da sve tri sestre veoma liče jedna na drugu i da su podjenako lepe.

 

 

- Pa videti vas ovako nasmejane i na okupu je pravi blagoslov! Vi ste jedna porodica koja ne samo da zrači nekom nestvarnom pozitivnom energijom, već i širi ljubav i pokazuje da zajedno možemo sve. A znate li da se neki mali ljudi ugledaju na vas jer znamo da je ovakva ljubav retka, a vi ste uspeli da nam maštu prenesete u realnost - samo su neki od komentara fanova kada sestre podele neku zajedničku fotografiju.

 

 

makonda-tracker