Obožavali ste ga kao Lepog Caneta: Ove glumce gledate u omiljenim serijama, a ne znate da su deca čuvenog glumca

0

Dragan Zarić je bio jedan od najboljih srspkih glumaca, a svoju ljubav prema ovom poslu preneo je i na svoju decu 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Poznati glumac Dragan Zarić preminuo je na današnji dan pre tačno 23 godine.  

 

Bio je jedan od najboljih glumaca, a mnogi su ga upamtili po ulogama Lepog Caneta u humorističkoj TV-seriji Muzikanti i Milorada Jovanovića u TV-seriji Ljubav na seoski način.

 

Talenat i ljubav prema ovoj umetnosti od malih nogu preneo je i na svoju decu, koja su krenula njegovim stopama. 

 

 

Danas imamo priliku da ih gledamo u brojnim filmskim i serijskim ostvarenjima. U pitanju su glumica Milica Zarić i njen brat Ivan Zarić. Milicu je publika zavolela u hit ostvarenjima "Tajne vinove loze", "Zajedno"," Žigosani u reketu", "Ljubav i mržnja".

 

Ivan je takođe nasledio umetnički dar od oca, a njega je publika upoznala kroz brojne tv formate, ali osim po ulogama širim narodnim masama je poznat i kao suprug voditeljke Ivane Zarić.

 

Talenat za glumu Milica je nasledila od oca Dragana Zarića
Talenat za glumu Milica je nasledila od oca Dragana Zarića foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Milica retko kada govori u javnosti o privatnom životu, ali ono što znamo jeste činjenica da je diplomirala glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Milica je i članica ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

 

- Meni jeste bilo lako da rastem kao dete poznatog oca. Mogu da kažem da je moj tata bio božanstven roditelj. Nije nas nikad opterećivao svojim pozivom i tek sada vidim koliko je porodicu stavljao na prvo mesto. Propustio je mnogo uloga i prilika, ali je to radio svesno i nikada mu nije bilo žao zbog toga. A bio je stvarno savršen roditelj - istakla je Milica svojevremeno, čiji je otac Dragan Zarić preminuo 2000. u Beogradu u 57. godini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Zaric (@k.o.zaric)

 

Ona se više puta osvrnula i javno komentarisala tvrdnje o tome da joj je slava oca pomogla u tome da se probije na domaćem glumačkom nebu. 

 

-Taj teret njegove slave je bilo nešto sa čim sam odrasla i to me nije opterećivalo već mi je to bilo normalno i on se prema tome postavljao normalno. Nije me nikad vukao na snimanje, nije me nikad vukao na probe, moj brat (glumac Ivan Zarić, prim.a) i ja uvek smo imali zaštitu, pažnju, vaspitanje i prosto nsimo bili zapostavljena deca. Moji roditelji su se bavili nama - zaključila je.

 

Osim brojnih uloga Dragan Zarić je iza sebe ostavio sina i ćerku koji su takođe glumci
Osim brojnih uloga Dragan Zarić je iza sebe ostavio sina i ćerku koji su takođe glumci foto: PRITNSCREEN/RTS

 

Milica je uspešna u poslu kojim se bavi. Ostvarila se i na svim drugim poljima života. Svila je porodični dom sa suprugom Predragom Milutinovićem s kojim ima dvoje dece Aleksandra i Anu.

 

Ivan Zarića je srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac. On je oženjen našom poznatom voditeljkom Ivanom Zarić koju godinama gledamo na malim ekranima. Iz velike ljubavi koja traje godinama par ima ćerke Katarinu i Olgu.

 

 

makonda-tracker