verovali ili ne

Kažu da je STRAŠNO to što radi: Zvezda serije "Tajna vinove loze" svakodnevno doživljava neprijatnosti

1


Glumica Milica Zarić toliko je dobro odigrala svoju negativku da joj publika u svakodnevnim situacijama priznaje da im njen lik nije omiljeni

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Serija "Tajna vinove loze" od prve epizode osvaja publiku, pa su svi željno čekali drugu sezonu i nove rasplete i zaplete svojih omiljenih junaka.


Među njima, mnogima nije lik Jelene Tomović, koju igra Milica Zarić (46), jedna od najcenjenijih glumica u njenoj generaciji. Razlog je to što je Miličina Jelena negativka, a glumica ju je tako dobro odigrala da se publika ne libi da joj otvoreno kaže šta misli o njoj.


Pre nekoliko dana ušla sam u taksi i vozač mi je rekao: "Jao, nekoliko puta mi je došlo da vas zadavim zbog uloge koju igrate u ovoj seriji na RTS." Malo sam se iznenadila i rekla mu: "Nemojte, molim vas." Slična situacija mi se dogodila i u prodavnici. Prišla mi je jedna gospođa i prigovorila mi: "Znam da je to samo serija, ali strašno je to što radite." Odgovorila sam joj da ne radim to ja, nego moja junakinja — ispričala je Milica za Informer.

 

Kako je ona istakla, ima i onih koji shvataju motivaciju njenog lika za sve što čini.


Mnoge žene razumeju Jelenu i kako je to kada ostaneš sam, kada te muž ostavi. Shvataju da niko ne nanosi bol drugome jer je ispunjen i srećan, već zato što mu nešto fali — objasnila je Milica.

 

1 / 6 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Inače, malo je poznato da je Milica, inače ćerka legendarnog glumca Dragana Zarića i dve godine mlađa sestra glumca Ivana Zarića, glumu upisala tek iz trećeg pokušaja.


Bilo mi je dosadno u gimnaziji, jer je moralo mnogo da se uči. Zbog toga sam posle završene druge godine rešila da polažem prijemni na FDU. Međutim, pala sam i tada mi se srušio ceo svet, mislila sam da ću umreti. Plakala sam u autobusu kada sam se tog dana vraćala kući. I naredne godine nisam uspela da se upišem i nije mi bilo svejedno — ispričala je ona.


Ipak, bila je odlučna i sigurna u svoj talenat, pa je pokušala ponovo.


Rekla sam sebi da ću, ako treba, polagati prijemni i 100 puta. Treći put sam konkurisala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i tu sam primljena u klasi Radeta Markovića. Bila sam presrećna — istakla je Milica.

 

 

makonda-tracker