RODITELJSTVO

Njih četvoro satkali su istinsku LJUBAV i SREĆU: Uspomena Milice Zarić sa porodicom raznežila je publiku (FOTO)

0

Miličin otac Dragan bio je jedan od naših najtalentovanijih glumaca, a ljubav prema umetnosti preneo je na decu.

foto: ATA IMAGES /ANTONIO AHEL
foto: ATA IMAGES /ANTONIO AHEL

Poznata glumica Milica Zarić koju je publika zavolela u hit ostvarenjima "Tajne vinove loze", "Zajedno"," Žigosani u reketu", "Ljubav i mržnja", ćerka je proslavljenog glumca Dragana Zarića koji je obeležio domaću scenu sedamesetih godina.

 

Miličin brat Ivan takođe je nasledio umetnički dar od oca, te ga možemo gledati u domaćim tv formatima, a publici je poznat i kao suprug voditeljke Ivane Zarić.

 

Na jednom od profila na socijalnoj platformi Instagram koji se bavi uspomenama proslavljenih umetnika podeljena je porodična fotografija Zarića koja je oduševila publiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @balkanskim.sokakom

Milica i Ivan veoma podsećaju na mjaku Mirjanu, ali su široki osmeh i talenat nasledili na maestralnog Dragana koji preminuo 2000. godine u 57. godini života, a ćerka je o njemu svojevremeno ispričala da je bio “otac za primer”.

 

— Moj otac je, pre svega, bio tata za orden, topao, mudar, pun ljubavi, vodio nas je kroz život dajući nam dovoljno slobode, a sa osećajem, koji nam je duboko usađen, da je porodica uvek i zauvek sigurna luka. Što se posla tiče, on je valjda jedini glumac koji svoju decu nije zaposlio kao dugogodišnji prvak Narodnog pozorišta. Ivan i ja smo pronašli svako svoj put, bez bilo kakve očeve protekcije. Malo je čudno da nas posle tatine smrti niko od mnoštva kolega, reditelja i kolega nije zvao ni za jedan posao, ali to nek je njima na čast.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker