predivno

"Da sam znala, ranije bih se udala": Sašku Veselinov ništa ne sprečava da ostvaruje svoje SNOVE

0

Dizajnerka Saška Veselinov i najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđa, u martu će postati roditelji.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković uskoro će postati roditelji prvi put.
Saška Veselinov i Đorđe Đoković uskoro će postati roditelji prvi put.foto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

Voditeljka i dizajnera Saška Veselinov i direktor "Serbia Opena" Đorđe Đoković nedavno su sa javnošću podelili najlepše vesti, da će njihova porodica postati uskoro bogatija za jednog člana.

 

– Za manje od tri meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - POSTAĆU MAMA. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama – napisala je Saška nedavno na svojim društvenim mrežama.

 

Saška i Đorđe su nedavno otkrili i pol bebe.

– Krajem marta u našu porodicu stiže dečak. Mene intuicija ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju – kaže Saška.

 

Period trudnoće ume da bude zaista izazovan, promene na telu (ali i promena celog hormonalnog statusa) sa kojima se trudnice suočavaju umeju da budu naporne i da žene često trenutno uspore, a ponekad i da poslovni život trudnice stave malo u fazu mirovanja.

 

Ipak, kako Saška otkriva to za nju ne važi, pa ni svi simptomi trudnoće je ne sprečavaju da radi na svojim poslovnim ciljevima.

 

– Ja kad pored mučnina, bolova zbog oticanja, bebe koja je hiperatkivna i konstantno udara ipak uspevam da treniram redovno, širim privatan biznis i otvaram salon venčanica pred porođaj – napisala je Saška na svom Instagram profilu i dodala:

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnogo sam srećna! Zahvalna sam što imam najboljeg muža, najbrižnije roditelje i divne prijatelje. Srce mi je puno –

 

A onda je iskoristila priliku da još jednom istakne koliko uživa u braku i da je Đorđe definitivno muškarac njenog života.

 

–  Da sam znala da brak ovako izgleda...ranije bih se udala– napisala je Saška i dodala: 

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Printscreen/Instagram/saskaveselinov

Način koji me gledaš, osmeh koji imaš dok govoriš o nama, sreću koju širiš jer ćeš se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi... To mi daje potvrdu da sam izabrala pravu osobu za oca svog deteta– napisala je Saška

 

Podsetimo, Saška i Đorđe su se na večnu ljubav zakleli 12. septembra, a o njihovoj svadbi će se dugo pričati.

 

Saška i Đorđe su se venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom su istog dana odleteli za Crnu Goru gde su u Tivtu upriličili žurku koja će se pamtiti.

 

 


 

 

.

makonda-tracker