predivno

"Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam": Supruga Nikole Rađena broji sitno do porođaja i uživa u slatkim mukama

0

Supruga bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, Milica, pokazala je kako izgleda u 8. mesecu trudnoće i iskreno progovorila kroz šta sve prolazi u ovom periodu.

Milica i Nikola Rađen će uskoro postati roditelji dečaka.
Milica i Nikola Rađen će uskoro postati roditelji dečaka.foto: Printscreen/Instagram/_milica_radjen

Pevačica Milica Ristić, odnedavno Rađen i bivši vaterpolista Nikola Rađen uskoro će postati roditelji.

 

Milica se trenutno nalazi u 8. mesecu trudnoće, a kako se trenutno oseća podelila je na društvenim mrežama.

 

Bosa, u farmericama koje trenutno ne može da zakopča što joj nimalo ne smeta, kako je rekla i sama i u običnoj beloj majici na bretele, pevačica je sa svojim fanovima podelila o čemu trenutno promišlja u 32. nedelji trudnoći, a sigurni smo da će sa njom saosećati i razumeti je sve trudnice i mame.

Zaista mi nisu važne stvari poput nemogućnosti nošenja i zakopčavanja farmerkica, kilogrami viška, osećaj da ćeš svakog momenta da pukneš, utiska da si kao nasukani kit od nekoliko tona, veličine stopala koja su odjednom 2 broja veća, nemogućnost da od veličine stomaka vidiš brojkice na vagi (što je dobro) , a ni rečenica koju čujem svaki dan jedno 300x - Au čoveče, koliki ti je stomak, pa kad ćeš već jednom da se porodis?!...  – napisala je Milica ispod fotografije i sigurno nasmejala sve žene koje su prošle kroz iste slatke muke.

 

Ne - to je nevažno, jer sve to prođe i ode, na to i zaboraviš, ili još bolje, bude ti komično jednog dana. Nije važno jer dobijas najlepšu životnu ulogu - ulogu MAJKE. Nije važno, jer sam najsrećnija žena na svetu zato što ću uskoro ljubiti none koje me šutiraju 24/7 kao da već uveliko plivaju sve plivačke stilove uz tatu i savladavaju neke G6 akcije/kombinacije dodavanja lopte, koje ja verovatno nikad neću razumeti i skontati (nadam da će povući na tatu, jer sam ja sa sportom na "vi")... Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam –

bila je iskrena Milica.

 

Podsetimo, Milica i Nikola su prošle godine potvrdili da će dobiti prvo zajedničko dete i da su presrećni jer će njihov dom posetiti rode.

 

– Tačno je. Milica je u drugom stanju i dobićemo sina. Ne postoje reči kojima bih opisao koliko sam srećan. Srećne su i moje ćerke što će dobiti brata. Svi smo uzbuđeni– rekao je Rađen za Kurir.

 

Njih dvoje su se venčali u Hramu Svetog Save sredinom novembra prošle godine, a krajem godine su sklopili i građanski brak, a potom upriličili svadbeno slavlje u poznatom beogradskom splavu.

 

makonda-tracker