venčani i pred zakonom

Prelepa venčanica sa golim ramenima i trudnički stomačić: Nikola Rađen i Milica Ristić pred zakonom rekli sudbonosno DA

0

Nakon prelepog crkvenog venčanja usledilo je i građansko, a mladenci su očarali svojim izgledom sve prisutne

Nikola Rađen i Milica Ristić građansko venčanje
Nikola Rađen i Milica Ristić građansko venčanje foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši vaterpolista Nikola Rađen i njegova trudna izabranica, pevačica Milica Ristić, venčali su se danas u jednom prestižnom restoranu.

 

Nakon što su se pre oko mesec dana venčali u crkvi mladenci su odlučili da se sada zakunu jedno drugom na večnu ljubav i pred zakonom.

 

Milica i Nikola su večeras izgovorili sudbonosno "da" i u gradskoj opštini, a potom sa gostima otišli u jedan poznati beogradski splav. 

 

 

Novinari koji su pratili ovaj prestonički događaj dobili su priliku da fotografišu mladence, a veliki aplauz usledio je nakon što je Nikola poljubio mladu. 

 

Lepa Milica ponela je raskošnu venčanicu sa golim ramenima, a ono što je svima bilo simpatično jeste to što joj se trudnički stomak nadzirao ispod prelepe bele haljine. 

 

Nikola se odlučio za crno odelo i belu košulju, a celu kombinaciju je upotpunio šarenom kravatom i crnim cipelema. Mladenci su bili veoma srećni i cele večeri nisu skidali osmeh sa lica. 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Atmosfera među gostima bila je vesela i svi su velikim aplauzom pozdravili vesele mladence. 

 

Ovom lepom događaju prisustvovali su poznati sportisti, među kojima su bili i bivši selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić, Vanja Udovičić i Filip Filipović.

 

Da podsetimo, Milica i Nikola su se verili u manastiru Draganac na Kosovu, a sudbonosno "da" pred Bogom su izgovorili 20. novembra u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledilo intimno veselje za najbliži krug prijatelja.

 

 

makonda-tracker