jedina njena fotografija u javnosti

Decenijama su u braku, uprkos AFERI sa 30 godina mlađom devojkom nije ga ostavila: Ovo je SUPRUGA pevača MITRA MIRIĆA

2

Uprkos činjenici da je godinama na muzičkoj sceni o Mitru Miriću se ne zna mnogo toga 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati pevač narodne muzike Mitar Mirić proveo je decenije baveći se muzikom i postao ime koje će godinama biti poštovano na estradi.

 

Ovaj vrsni muzičar napravio je veliku karijeru, a svoj privatni život vešto je krio od javnosti. Rođen je 16. januara 1957. godine u Ugljeviku, tako da je pevač sada napunio 66 godina. 

 

Mitar Mirić je godinama u braku sa Suzanom Mirić s kojom ima jednu ćerku Sanju Mirić. Uprkos velikoj popularnosti članove njegove porodice retko kada smo imali prilike da vidimo u javnosti. 

 

 

Upravo zbog toga je za mnoge bilo iznenađenje kada je jednom prilikom na društvenoj mreži Fejsbuk podelio fotografiju supruge Suzane. Javnost ju je tada prvi put videla, a mnogi su komentarisali kako je veoma lepa i negovana žena.

 

Godinama je Mitar odolevao slavi i tome da porodicu ističe u javnosti, a oni koji ga poznaju kažu da ga je još od mladosti pratio glas velikog zavodnika.

 

Suzana Mirić, supruga Mitra Mirića
Suzana Mirić, supruga Mitra Mirića foto: Fejsbuk / Mitar Mirić

 

Pre nekoliko godina našao se u centru afere, kada su svi domaći mediji pisali da je bio u emotivnoj vezi sa 30 godina mlađom devojkom koleginicom Draganom Janićijević.

 

- Svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - rekao je Mitar 2011. godine za medije.

 

 

makonda-tracker