(foto)

Nešto drugačija ČESTITKA ZA BOŽIĆ: Jelena Đoković podelila topao trenutak iz Pećke patrijaršije

0

Religija ima važno mesto u svakodnevici porodice Đoković, a Jelena je sada objavila jedan momenat molitve

Jelena i Novak Đoković na jednom događaju 2018. godine
Jelena i Novak Đoković na jednom događaju 2018. godinefoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime, juče je uputila pratiocima na Instagramu čestitku povodom Božića.


Ipak, ona se nije oglasila fotografijom trpeze, kao većina poznatih ličnosti, već je podelila momenat kada je stajala ispred ikone Bogorodice u Pećkoj patrijaršiji.


Mir Božiji, Hristos se rodi! Srećan Božić svima koji slave danas! – poručila je Jelena.


Ona na fotografiji nosi više brojanica na ruci i moli se ispred zlatne ikone, a pratioci su joj odgovorili zahvaljivanjem i uputili i sami čestitke.

 


Religija ima veoma važno mesto u životu porodice Đoković, a Novak je jednom prilikom ispričao da se moli svakog jutra kako bi se zahvalio Bogu na zdravlju.


Zahvalan sam Bogu na porodici, na osećanjima, što se budim u velikom krevetu da bih video najlepše izlaske sunca. Na tome što nastavljam da radim na stvarima o kojima sam govorio, da naporno radim i treniram, na obavezama koje imam kao otac i suprug – istakao je teniser svojevremeno u intervjuu koji je dao britanskom novinaru Džeju Šetiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)


On je tada istakao da je veoma važno pomoliti se ili na bilo koji sličan način posvetiti se sopstvenom miru.


Morate to činiti na dnevnoj bazi, da li je to neka dvominutna vežba smirenja ili molitva. Ponekad zaista nemate mnogo vremena, ali važno je biti disciplinovan i nastaviti sa tom praksom – objasnio je naš sportista.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker