bez greške

Uz podignutu kosu izgleda VELIČANSTVENO! Jelena Đoković zna proveren način da budete ELEGANTNE U SVAKOJ SEZONI

0

Ovaj detalj na odeći je sve što vam treba za otmen izgled bez imalo muka i komplikacija, a najlepše izgleda s visoko podignutom kosom

Jelena Đoković imala je izuzetnu modnu godinu!
Jelena Đoković imala je izuzetnu modnu godinu!foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković, direktorka Fondacije "Novak" i supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, spremna i nasmejana ulazi u 2023. godinu! O

 

na je na Instagramu podelila poruku kojom je istakla da je svaka nova godina prilika da nastavimo da rastemo.


U protekloj godini, bilo je svega… Ali ipak na nju gledam s osmehom. Svašta čovek može da nauči i kad je lepo i kad nije toliko lepo… I poraste! – poručila je ona.


Šarmantna Jelena, poznata po izuzetnom stilu podelila je ovom prilikom fotografiju za kojuje pozirala u izuzetno šik izdanju. Na njoj vidimo samo gornji deo tela, pa nismo sigurni da li je Novakova supruga odabrala haljinu ili bluzu, ali je u svakom slučaju efektan vrlo moćan!

 


Ona se, naime, opredelila za model bez tukava i s kratkom kragnom popout rolke, što je proveren način da se postigne elegantan izgled. Za razliku od tipične rolke, ovaj trend naziva se mock neck, u pitanu je model bluze koji pokriva veći deo vrata, ali nema tipičnu rolku koja može da se presavije i obično se viđa na modelima bez rukava.

 


Ovakvi komadi su toliko efektni da je obično dovoljno odabrati ih u nekoj upečatljivoj boji ili dezenu, mada je crna varijanta klasika s kojom je nemoguće omanuti. S pantalonama ili suknjom, uvek izgledaju vrlo elegantno, a mogu se pronaći i haljine s ovakvom kragnom i bez rukava za sveden damski look.

 

 

Budući da "bacaju" fokus na lice, mock neck topovi najlepše izgledaju ako se nose kose visoko podignute, a Jelena Đoković odabrala je visoku i romantičnu punđu i šminku koja naglašava oči. Dodajte tome viseće minđuše, širok osmeh i – eto savršenog stila za svaku svečaniju priliku!

 

 

makonda-tracker