obožavaju se

Tri ćerke različite veroispovesti i jedna VANBRAČNA o kojoj se retko govori: Ovo su DECA čuvenog Gorana Bregovića

0

Jedan od naših najistaknutiji muzičara veoma je otvoren u pogledu vaspitanja, pa svojoj deci ne staje na put kada je donošenje odluka u pitanju 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni muzičar Goran Bregović živi u Parizu sa svojom suprugom Dženanom. On sa njom ima tri ćerke, ali i još jednu vanbračnu, koju javnost retko kada ima prilike da vidi u javnosti. 

 

Ono što svi dobro znamo jeste to da on sa svojom suprugom Dženanom ima tri ćerke: Emu, Lulu i Unu, koje su kako je pevač jednom prilikom rekao sve tri različite veroispovesti. Jedna je muslimanka, druga je budistkinja, a treća pravoslavne veroispovesti.

 

 

- Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde - rekao je on jednom prilikom i dodao:

 

Goran Bregović sa ćerkama
Goran Bregović sa ćerkamafoto: Twiter / VOLIMPODGORICU

-  A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti - rekao je pre nekoliko godina Bregović u intervju za “Blic” koji ima tri ćerke: Emu, Lulu i Unu. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti.

 

Bregovićeva ćerka Ema najpoznatija je javnosti, s obzirom na to da je umetnica i da smo imali priliku da vidimo njene brojne izložbe u našem glavnom gradu.

 

Na početku svoje karijere Goran Bregović je uplovio u vezu sa izvesnom Jasenkom, plesačicom iz Sarajeva.

 

 

 

Iz te ljubavi rodila se Željka, koja je za javnost potpuna misterija. Kako tvrde regionalni mediji, Željka živi u Austriji, gde je dobila i ćerku Bjanku.

 

 

 

 

makonda-tracker