(FOTO)

On je fudbalski sudija koji piše pesme, a nju ćete tek ZAVOLETI: Ova MLADA GLUMICA je ćerka Dejana Nedića

0

On je međunarodni fudbalski sudija i direktor jedne srednje škole u Beogradu, a prethodnih dana tokom Mundijala ste pratili i njegova pojašnjenja utakmica.

Dejan Nedić
Dejan Nedićfoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Dejan Nedić je jedan od istaknutih fudblaskih sudija, iako je sudio i utakmice u Ligi šampiona, neostvarena želja mu je derbi, međutim, kako važi za jednog od najvatrenijih navijača Crvene zvezde, to ipak nije bilo moguće. 

 

Pored sporta i prosvete u kojoj je jako uspešan, pa je nagrađen i Svetosavskom nagradom u oblasti obrazovanja, ovaj svestrani čovek već decenijama piše pesme. 

 

Njegovu kompozicija "Tužni boem" u izvođenju Krste Petrovića na "Beogradskom proleću" 1994. godine, stručni žiri je proglasio najboljom, a pesma "Balalajka", koju je 1997. godine otpevala Mira Pejić Armenulić osvojila je drugo mesto.

- Muzika me odmara i opušta. Moje pesme su tužne, a ja sam u stvari radostan i srećan čovek - kaže Dejan.

 

Kako i sam kaže, voli da peva ćerkama, koje su muzički obrazovane i jako veliki kritičari, a upravo porodica ima najveće zasluge za sve njegove uspehe. Dejan je ponosan na stariju ćerku koja je završila Ekonomski fakultet, dok je mlađa jako uspešna na Fakultetu dramskih umetnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nina nedić (@nedic_nina)

Mlada glumica Nina Nedić je sigurno velika nada domaćeg glumišta, a sudeći po Instagramu, ona je jako upečatljiva i neguje svoj stil, koji je danas retkost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nina nedić (@nedic_nina)

Ako malo bolje prelistate njen profil, primetićete da je mlada Nina ista otac, a ukoliko je od njega nasledila šarm i smisao za humor, sigurno će biti jedna od uspešnijih glumica u budućnosti.

 

 

makonda-tracker