(FOTO)

Prepoznaju je po SPECIFIČNOM stilu i jako je uspešna u JEDNOJ UMETNOSTI: Kako izgleda prva ćerka Svetozara Cvetkovića?

0

Proslavljeni glumac je nedavno okončao svoj drugi brak, što je širu javnost iznenadilo.

Svetozar Cvetković
Svetozar Cvetkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetozar Cvetković je jedan od poznatijih domaćih glumaca, bio je u braku sa koleginicom Jelenom Đokić, a nakon 15 godina zajedničkog života, oni su rešili da stave tačku na svoju ljubav.

 

Ipak, sin Luka i ćerka Klara će ih zauvek povezivati, pa su glumci zadržali prijateljski odnos zbog dece. Vest o njihovom razvodu je mnoge zatekla, s obzirom da su važili za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni i nikada nisu isticali svoju privatnost.

 

Manje je poznato da je glumcu ovo bio drugi brak, pa on tako sa bivšom suprugom Dankom ima ćerku Deu, koja ne voli preveliko medijsko eksponiranje.

Na prvi pogled, reklo bi se za Deu da je jako originalna i da neguje specifičan modni ukus, a sudeći po komentarima, mnogima se to i dopada.

 

Ona je čak i u jednom intervjuu govorila o tome kako bira garderobu i odakle joj ideja za različite modne kombinacije.

- Rekla bih da osnovu čine dve stvari tj. dva različita uticaja. Jedan dolazi od načina na koji se oblači moja mama ceo moj život, a i pre mog života. To podrazumeva jednostavne, dobro skrojene i struktuirane stvari, nešto slično Calvin Klein estetici iz devedesetih godina ili brendu Jil Sander generalno, dakle odlično napravljeni, klasični, jednostavni komadi. Druga strana je nešto kičastija i ona dolazi iz svih mogućih oblika popularne kulture koje konzumiram - rekla je Dea jednom prilikom.

Dea se inače bavi fotografijom, jako je uspešna u tome, a Svetozar je razume i podržava u svemu.

 

‒ Ona živi neki život za koji uopšte ne bi želela da izlazi u javnost. Držim je van toga. Sve ono što je njeno, neka bude samo njeno ‒ rekao je glumac jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker