njima je udobno

Uživaju u čarima raskošne vile: Zavirite u luksuzni dom Slobodana Radanovića i supruge Jelene vredan 500.000 evra

2

Dok čekaju prinovu, oni se opuštaju u Višnjičkoj banji. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevač Slobodan Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin kako su objavili mediji čekaju prvo zajedničko dete. Piše se da je Jelena u 4. mesecu trudnoće, a o ovoj vesti se oni nisu oglašavali. 

 

Oni su u braku tek 7. meseci, a nedavno su se uselili u novi dom u Višnjičkoj banji u koju je uloženo oko 500.000 eva. Njihova kuća ima oko 450 kvadratnih metara, na dva sprata je i ima veliko dvorište sa bazenom. Imaju i teretanu. 

 

 

Jelena je aktivna na društvenim mrežama pa je podelila sa pratiocima kako izgleda bazen. Prema snimku se može zaključiti da je bazen jako prostran i da ima i hidro masažere i ograđen je staklenom ogradom. 

 

Slobodan Radanović, Jelena Đuričanin
foto: Zorana Jevtić, Instagram Printscreen

 

Slobodan Radanović
foto: Kurir

 

— Našao sam kuću koja mi odgovara. Skućio sam se. Mnogo sam radio za to i ostvario sam svoj cilj. Ja sam mnogo i sa ljudima, gledam da se odvojim od te gradske buke, stalno sam u nekoj gužvi i konstantno mi treba mir, zato sam i izabrao taj kraj. Kuća ima sve što je potrebno, a i dalje ima neki šmek, kakav onaj centralni deo nema. Tako da prezadovoljan sam i komšilukom i krajem i kućom — rekao je Sloba.

 

makonda-tracker