iznenadićete se

Supruga mu je poznata, ali ONA je prava GLUMAČKA LEGENDA: Da li znate ko je TETKA Petra Benčine?

0

Gotovo svi članovi porodice su poznati glumci.

 

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska glumačka scena je iznedrila mnoga poznata imena i glumce koji su godinama plenili pažnju javnosti zbog svojih talenata i odlične glume.

 

Jedna od njih je i čuvena Branka Pujić, koja je svojim ulogama pokupila simpatije milionskog auditorijuma.

 

 

Stotine predstava i filmskih uloga su za njom, a svoju ljubav i talenat za glumu prenela je i na porodicu, pa se i njena ćerka, Anđela Jovanović, koju je dobila iz braka sa našim poznatim glumcem Draganom Jovanovićem, takođe opredelila da gluma bude njen životni poziv.

 

Branka Pujić, Dragan i Anđela Jovanović
Branka Pujić, Dragan i Anđela Jovanović foto: Instagram

 

Ipak, tu glumačkim talentima nije kralj. Lepu Anđelu svi znamo, ali ono što retko ko zna jeste činjenica da u porodici Branke Pujić postoji još poznatih glumaca.

 

Petar Benčina
Petar Benčinafoto: Tamara Trajković

 

Branka je tetka popularnog mladog glumca Petra Benčine.

 

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - izjavila je Branka svojevremeno.

 

 

makonda-tracker