imaju divan odnos

Odmah su ga prihvatili kao svoje DETE: Znate li koji poznati sportista je ZET čuvene Branke Pujić i Dragana Jovanovića?

0

Kada su ga upoznali oduševila ih je njegova jednostavnost i otvorenost 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati glumački par Branka Pujić i Dragan Jovanović iz velike ljubavi i braka koji traje više od 30 godina dobili su ćerku Anđelu Jovanović koja je takođe krenula njihovim stopama.

 

Kako je Anđela odrastala tako su njeni roditelji shvatali da dolazi vreme i za ljubavi, a Dragan je na tu temu često znao da se našali.

 

 

Ipak, kada je zaista došlo vreme da im Anđela predstavi svog momka, Branka i Dragan su pomalo strepeli. Na posletku, upoznavanje je prošlo odlično, a već od prvog dana su ga prihvatili kao svoje dete.

 

Lepa Anđela Jovanović već duže vreme je u emotivnoj vezi sa našim poznatim atletičarem Mihailom Dudašem. Mihail je ove godine otišao u penziju, a njegovo povlačenje iz aletike, pored njegove porodice ispratili su i Branka, Dragan i Anđela.

 

 

Tim povodom oni su se okupili i pokazali da su potpuno uz svoju ćerku i njenog izabranika. Od tog trenutka prošlo je više od pola godine, a mladi par uživa u lepim trenucima, koje im često upotpune i Anđelini roditelji. 

 

Anđela često na društvenim mrežama deli fotografije sa porodicom, a vidi se da u zajedničkim trenucima uživaju svi zajedno. 

 

 

Branka i Dragan imaju i vikendicu na Zlatiboru u kojoj provode svaki trenutak slobodnog vremena, a pre nekoliko meseci ova srećna porodica provela je na ovoj prelepoj planini i zajednički vikend. 

 

To je bio još jedan dokaz da je Dudaš postao član porodice i da ga Dragan i Branka vole gotovo kao svoje  dete. 

 

 

 

makonda-tracker