NISTE ZNALI

Otkrila je koliko je STARIJA od supruga: Marija Egelja na zanimljiv način podelila nove detalje o svom tajnom izabraniku

0

Marija Egelja se prošle nedelje udala za svog izabranika, a sada je rešila da svoju vezu više ne drži u tajnosti i podeli poneki detalj.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Egelja se udala u tajnosti za izabranika Aleksandra o kome se dosad znalo samo to kako se zove, ali je voditeljka rešila da ipak prekine ćutanje i otkrije još ponešto.

 

Egelja je na zanimljiv način otkrila kako se preziva i podelila to na svom Instagram nalogu, a time dala i nekoliko detalja o svom suprugu.

 

- Sada sam M.E.D.-ena - napisala je ona.

 

Marija Egelja
foto: Instagram/printscreen

Marija se sada preziva Egelja Dabić, a o njenom suprugu znamo to da je bivši fudbaler, sada biznismen i da je godinu dana mlađi od voditeljke. Inače, on je igrao fudbal u Austriji, a sada se bavi privatnim poslom i ima apartmane na Zlatiboru koje izdaje.

 

Voditeljka nije želela da potvrdi ili demantuje trudnoću, s obzirom da se pre njihovog venčanja pisalo da je i u drugom stanju.

 

- Marija i Aleksandar uživaju u svojoj vezi i rešili su da svoju ljubav krunišu brakom. Nisu želeli da se oko toga diže velika pompa, već samo da sa svojim najbližima podele radost i veselje na današnji dan - rekao je izvor za Pink.

 

Podsetimo, Marija i Aleksandar su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a svoju vezu su dugo držali u tajnosti, kao i venčanje.

 

 

makonda-tracker