opa!

Zbog njega je RASKINULA vezu sa 16 godina starijim trenerom: Poznata voditeljka PRVI PUT pokazala dečka biznismena

1

Na Instagramu je podelila emotivan proizor. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Egelja kako prenose mediji, raskinula je veridbu sa trenerom Ljubišom Rankovićem koji je bio 16 godina stariji od nje. 

 

Novog partnera vrlo vešto krije od očiju javnosti, ali sada je napravila presedan i odlučila da pokaže momka koji je osvojio njeno srce. Na Instagramu je objavila fotografiju sa dečkom i istakla koliko je u njega zaljubljena. 

 

— Od ljubavi jače... Srodna duša — napisala je ona u opisu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

—  Marijin dečko je bivši fudbaler, sada je biznismen i živi u Beogradu. Neko vreme je živeo u inostranstvu gde je igrao fudbal, a zove se Aleksandar. Nedavno su usnimljeni na Srbija open-u dok su sa tribina gledali meč Novaka Đokovića — izjavio je nedavno izvor "Informera" i dodao da njih dvoje uživaju u ljubavi:

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Predivno im je i Marija ne želi da otkriva ništa jer ne želi da je zapitkuju o Aleksandru s obzirom na to da on nije javna ličnost. Zajedno su više od godinu dana i dosta putuju, a verovatno će uskoro stati i na ludi kamen.

 

Hvala što pitate za mog dečka, ali reći ću samo da sam emotivno ispunjena i srećna — kratko je tad prokomentarisala Marija.

 

 

makonda-tracker