ona je njegova podrška

"Jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku": Prelepe reči Saše Đorđevića o supruzi Seki ćete čitati bar dva puta

0

Saša Đorđević je proslavljeni košarkaš, a osim uspešne karijere, on ima i ljubavnu priču na kojoj bi mu mnogi pozavideli.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Aleksandar Saša Đorđević je nizao samo uspehe kada je u pitanju profesionalna karijera, a oprobao se uspešno i kao selektor reprezentacije. On nikada nije krio da iza njega stoje tri žene. On sa suprugom Sekom ima dve predivne ćerke, Taru i Tesu.

 

- Često sam dolazio sa društvom u jedan kafić na Vračaru i jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s Partizanom i reprezentacijom - govorio je on o svojoj supruzi svojevremeno.

Sa Sekom ga je upoznao kapiten Crvene Zvezde, njen drug iz razreda, a kasnije Sašin kum, Nebojša Ilić, i njihova ljubav traje već duže od dve decenije.

 

- Negde smo bili u istom društvu i oboje smo posle žurke pitali istu stvar Nešu: da li može da nas upozna? Tako je krenulo i evo traje već 18 godina - rekla je Seka u jednom intervjuu još 2005. godine.

 

Seka Đorđević
foto: Damir Dervišagić

Koliko je Seka značajna za Sašu i koliko je voli, govori jedan od mnogih gestova i zasigurno nešto što verovatno niko nikada ne bi učinio. Naime, Saša je propustio veliki doček reprezentacije na balkonu 1995. godine kada su naši košrarkaši postali prvaci, a Saša je žurio na svoju svadbu.

- Imam fenomenalnu suprugu pored sebe, porodicu, prijatelje. A moj najveći uspeh u karijeri je da volim ono što radim, to je važno, a ne da radiš ono što voliš. Seka mi je podarila naše ćerke Taru i Tesu. Tara je rođena u Barseloni, a Tesa četiri godine kasnije u Madridu. Seka i ja uživamo s našim ćerkama u Milanu. One idu tamo u školu i obe su odlične gimnastičarke. Za sada niko ne pominje košarku ni kao rekreaciju. Mi smo jedna srećna i složna porodica - rekao je Saša jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker