imaju odličan odnos

On stigao s Milicom, a ona u društvu slavne kume: Ova nekadašnja pevačica je bivša žena Željka Mitrovića

1

Na premijeri filma njihove ćerke, Željko Mitrović i njegova prva supruga viđeni su zajedno prvi put posle mnogo godina

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Komedija na tri sprata", čiju režiju potpisuje Sandra Mitrović, ćerka biznismena Željka Mitrovića.


Svečana projekcija filma okupila je veliki broj poznatih, na prvom mestu glumce koji igraju u ovom ostvarenju, a među onima koji prisustvovali Sandrinom velikom trenutku bili su i njeni roditelji.


Pored Željka Mitrovića, bila je tu i njena majka Sonja Mitrović, poznatija publici pod nadimkom Hani, kojim se predstavljala dok je bila poznata pevačica tokom devedesetih.

 

Budući da imaju sjajne porodične odnose, Željko je na premijeru stigao sa svojom drugom suprugom Milicom Mitrović, a Sonji je društvo na crvenom tepihu pravila njena prijateljica i kuma Ana Bekuta.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Sandra je ranije pričala o tome kako razvod njenih roditelja nije mnogo uticao na njihovu porodicu jer odlično funkcionišu.


Imala sam sreću što su on i mama nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Učili su nas da je porodica stub svega, da moramo da se držimo zajedno i volimo. Volimo da smo svi zajedno, s povodom ili bez njega. Brat je nedavno dobio dete, tako da se lagano širimo – objasnila je Sandra.


Sonja Mitrović Hani, koja se povukla iz javnosti pre mnogo godina, jednom prilikom je 2009. dala intervju u kom je pričala o svom pristupu u vaspitanju dece i odnosu sa bivšim suprugom.

 

Željko Mitrović, Sonja Mitrović Hani, Sandra Mitrović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Smatram da roditelji moraju da budu širokih shvatanja i da decu moraju pustiti da neke stvari osete na svojoj koži. Sandra je više povukla na Željka, naročito njegovu ambicioznost, brzo razmišljanje i gestikulaciju, na mene liči samo po tome što ne pokazuje svoja osećanja, dok kod Saše prepoznajem mnogo svojih osobina. Deca su bila mala kada smo se Željko i ja razveli i to je prednost u celoj priči, kao i to što imaju tatu koji je praktično stalno uz njih. Svaki razvod je negde duboko u duši traumatičan, ali Željko i ja smo se razveli civilizovano i bez ružnih reči. Vreme leči sve, patnje prođu i nastaje prijateljski odnos – istakla je.

 

 

makonda-tracker