kao blizanci

Stefan Stanković podelio fotografiju sa bratom: Žene oduševljene - on je srpski Apolon (FOTO)

0

Naš poznati voditelj Stefan Stanković privukao je pažnju ženskog dela javnosti čim se pojavio na malim ekranima

foto: Instagram
foto: Instagram

Šarmantni voditelj Stefan Stanković izazove opštu pometnju među ženama gde god da se pojavi.

 

Stefan veoma voli svoj posao i profesionalnost mu je na prvom mestu. Rad ispred televizijske kamere zahteva mnogo odricanja, a da bi izgledao savršeno voditelj redovono vežba i vodi računa o ishrani.

 

 

Stefan se retko pojavljuje u medijima, osim kada vodi vesti, a o njegovom privatnom životu se malo zna.

 

Ipak, ponekad Stefan podeli po neku fotografiju iz noćnog provoda, a sada je podelio jednu koja je zapalila društvene mreže.

 

 

Naime, Stefan je objavio fotografiju sa bratom, koji je doslovno isti on. Ova njegova objava odmah je privukla pažnju pratilaca na društvenim mrežama, a voditelj je ponosno odgovarao na komentare koji su se nizali. 

 

Povod da voditelj objavi zajedničku fotografiju sa bratom bila je bratovljeva ženidba, a evo i šta je napisao u tekstu objave:

 

- Znam da kasnim sa slikama, ali ko je ikada ženio rođenog brata - verovaće mi onda kada kažem da su se TEK SADA slegle emocije. Verovatno, posle njegovog rođenja, ovo je najsrećniji dan u životu jednog big brothera ... i dalje nisam svestan da sam oženio mog “malog” Bebeta. Kada odrastate, ne kapirate baš to “bogatstvo” ... skapirate nekad sad, u ovim godinama ...

 

 

U jednom komentaru Stefanu je bilo upućeno pitanje kada će on da se ženi, na šta je mladi voditelj sa dozom humora odgovorio:

 

-Kad se javi neka Amerikanka, za papire.

 

Izgleda da se Stefanu ne žuri da stane na ludi kamen, a kada će taj trenutak dođi ostaje nam da strpljivo čekamo.

 

 

 

 

makonda-tracker