(foto)

Kao iz najslađih dečijih snova: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić proslavili prvi rođendan mlađeg sina

0

Streljačica Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić podelili su detalje s velike rođendanske proslave koju su organizovali povodom rođendana sina Uroša

foto: Instagram
foto: Instagram

Srebrna srpska olimpijka Ivana Maksimović donela je pre nešto više od godinu dana na svet svoje drugo dete, mališana koji je dobio ime Uroš. On je doneo mnogo radosti našoj sportistkinji i njenom suprugu i košarkašu Danilu Anđušiću, kao i starijem bratu Filipu.


Ponosni roditelji podelili su na Instagamu nekoliko fotografija sa rođendanske zabave priređene u čast mlađem sinu, a par je organizovao slavlje u jednoj igraonici.

 

Oni su očito mislili na svaki detalj, pa dekoracija bila predivna i po ukusu mališana, a ključna je, naravno, bila torta, ukrašena medvedićem.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Ova porodica, inače, trenutno živi u Monaku, zbog Danilovih poslovnih obaveza, a Ivana se u potpunosti posvetila svojim dečacima.


Kako je istakla jednom prilikom, Anđušići su oduvek maštali o velikoj porodici.


Sa ove tačke gledišta, lakše mi je nego da sam dobila devojčicu. Bila sam već upoznata sa svime i “ubacila” sam se u istu priču samo obim posla je veći. Naravno, ta sreća je neograničena i kada su oni u pitanju zaista mi ništa nije teško. Naravno, postoje dani kada poželite da vas neko odmeni na sat - dva, ali to je bila naša želja, da imamo veliku porodicu – istakla je Ivana jednom prilikom za Blic.

 

Ivana Maksimović, Ivana Maksimović Anđušić, Danilo Anđušić
foto: Instagram

Kao i svi mališani, njihov stariji sin Filip veoma je živahan, pa je u njihovom domu uvek zabavno i bučno.


Najteže mi trenutno pada da kanališem tvrdoglavost starijeg sina i to što je toliko živahno dete. On čak u 11 uveče ne staje. Košarka i fudbal su mu jedina preokupacija pored škole. On za stan u kome živimo smatra da je igralište. Tvrdoglav je na mamu i tatu, tu ne mogu mnogo da se žalim. Uroš je još mali. Zaista je mnogo dobra beba. Sa njim je sve lako. Njih dvojica se super slažu, što mi je bilo bitno od samog početka – objasnila je Ivana.
 

 

makonda-tracker