srećna je

Pre druge trudnoće je doživela veliku TRAUMU i GUBITAK: Ivana Maksimović ISKRENO o životu u Monaku i porodici

0

Streljačica Ivana Maksimović već neko vreme živi u Monaku gde je posvećena porodici.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić borave u Monaku zbog košarkaševih profesionalnih obaveza, a Ivana često ističe kako svoju decu vaspitava da budu dobri ljudi.

 

Ovaj skladan bračni par ima dva sina, Uroša i Filipa, a Ivana je u potpunosti posvećena njima.

- Sa ove tačke gledišta, lakše mi je nego da sam dobila devojčicu. Bila sam već upoznata sa svime i “ubacila” sam se u istu priču samo obim posla je veći. Naravno, ta sreća je neograničena i kada su oni u pitanju zaista mi ništa nije teško. Naravno, postoje dani kada poželite da vas neko odmeni na sat - dva, ali to je bila naša želja, da imamo veliku porodicu - rekla je Ivana za Blic.

 

Ona naglašva da joj najteže pada tvrdoglavost starijeg sina i to što ima mnogo energije, dok za mlađeg kaže da je baš mirna i dobra beba. Dodaje i da se trudi da sinovima sve udovolji zato šo su i ona i Danilo u detinjstvu imali sve.

 

1 / 11 Foto: Instagram Printscreen

 

- Kad god bih uradila nešto što je od mene traženo, uvek bih bila nagrađivana za to. Tako nekako se vodim i sa svojim sinovima. Filip zaista dosta sluša, ali onda traži i svoju nagradu. Trudiš se da napraviš balans. Da dete ne bude razmaženo i bezobrazno. Obraćamo pažnju na njihov odnos. Da budu dobri i da se vole. Iako je Filip tri godine bio jedinac i sve je bilo podređeno njemu, sad ipak sve deli sa bratom. Vole se, maze, uspavljuju zajedno - iskrena je bila streljačica.

 

Ivana je još dodala i da je Monako pravi raj, te da joj se sviđa život tamo, a prisetila se i traume koju je preživela.

 

- Filip je bila jako željena beba. Pre njega sam imala vanmateričnu trudnoću gde sam jedva izvukla živu glavu i to je ponelo traume sa sobom. Srećom, sa Filipom sam imala odlične doktore u koje sam imala ogromno poverenje. Uroš je druga beba i sve je prošlo lakše - otkriva Ivana.

 

 

makonda-tracker