otvoreno

"Rekla sam mu da nema nikakve obaveze, nisam htela abortus": Majka Novaka Đokovića otkrila nepoznate detalje iz života

1

O najboljem teniseru sveta često čitamo u medijima i baš onda kada mislimo da smo sve čuli pojave se nove informacije

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Dijana Đoković, majka Novaka Đokovića, s vremena na vreme o svom privatnom životu govori u medijima. Ona ne krije da je ponosna na svoju decu, a ponekad otkrije i neke detalje iz mladosti koje do sada nisu bile poznate javnosti.

 

Prilikom gostovanja u emisiji "Dok anđeli spavaju" Dijana se raspričala i u jednom trenutku je objasnila kako su se ona i njen suprug upoznali, a potom se osvrnula na svoju prvu trudnoću.

 

 

Kako je rekla, sa Srđanom je bila u vezi tek nekoliko meseci kada je ostala trudna. Ipak, bila je sigurna da želi da bude majka. 

 

- Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Želela sam da rodim to dete, a on, kako god da odluči. Nisam mogla da obavezujem nekoga sa kim sam u vezi tek nekoliko meseci, bilo mi je to malo previše ‒ ispričala je gospođa Đoković.

 

- Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. Povremeno me pita: „Šta bi bilo da se nisam oženio sa tobom, da li bi mi dala da vidim Novaka?“ Na to mu odgovorim s osmehom: „Ko kaže da bi bio Novak? Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bilo.

 

Dijana i Srđan Đoković
Dijana i Srđan Đokovićfoto: Tim P. Whitby/Getty Images for Novak Djokovic Foundation

Ona je još ispričala i da se njihova ljubav dogodila na Kopaoniku, a gotovo od prvog dana su znali da će zauvek ostati zajedno.

 

Nakon manje od godinu dana rodio se Novak, a onda i druga dva sina Marko i Đorđe. 

 

Novak ima svoju porodicu, suprugu Jelenu i dvoje dece - Stefana i Taru, dok se njegov mlađi brat Đorđe nedavno verio sa voditeljkom Saškom Veselinov, a ubrzo je par odlučio i da se venča. Potom su usledile nove lepe vesti: voditeljka je u drugom stanju!

 

 

 

 

 

makonda-tracker