stresna situacija

Nazvala joj majku "seljančurom": Milica Todorović ima probleme sa komšijama, prete policijom, a razlog je BIZARAN

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Cane

20-08-2022 12:07h
Pa seljančura je, zar nije? Svako sluša ono što mu odgovara, za sebe, ali nema potrebe da maltretira ljude oko sebe. Saosećam iskreno sa tom ženom.

Pa

20-08-2022 12:47h
Ti si orava seljanka..tako da...iver ne pada daleko od klade

Ana

20-08-2022 13:03h
Komšinica je u pravu.Ne nameći nikom da sluša nešto što ne želi i kad ne želi.Šta znači komentar sa klasičnom muzikom???? Kad sam videla fotografiju, pomislila sam da je Džajina ćerka na slici.Šta znači serijska proizvodnja plastike

Haha

20-08-2022 14:51h
@Ana
Niko nije bio ruzan kao dzajina cerka..da zahvali plasticaru ...nasla je muza inace ..hahah

Paja

20-08-2022 14:49h
Zar nije?

Kruševljanin

22-08-2022 15:21h
Mi Kruševljani volimo smisao za humor, ali smatramo kad das medijskog prostora javnoj ličnosti, ne treba da taj prostor zloupotrebljavas za privatne obracune kako bi ispao "silan" i " zanimljiv". Inače Milica važi ovde kod nas za usiljenu osobu koja nama uopste nije smesna, vec se mnogo trudi da ispadne zanimljiva a ne zna kolko je svojim sugradjanima antipatična. A i ozloglasena su porodica u Kruśevcu, tako da dzabe se sili. Bolje da se pokrije po ustima.

Čarapanka

22-08-2022 16:04h
@Kruševljanin
Pa stvarno...komsinica je u pravu! Zasto terorises komsiluk glasnom muzikom i to narodnjacima??!! Jos potcenjujes klasicnu muziku pa si jos cinicna- volimo te komsinice. Bas si malogradjanka!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: