idila

Triput se udala za istog čoveka: Voditeljka Marija Lazić pokazala kako je proslavila rođendan sa suprugom

0

Jedno od najlepših TV lica već dve i po godine uživa u skladnom porodičnom životu, a sada nam je pokazala delić svoje idile

foto: Instagram
foto: Instagram


Voditeljka Marija Lazić Živković već neko vreme nas ne pozdravlja s malih ekrana, ali njeni pratioci na Instagramu imaju priliku da zavire u njenu svakodnevicu.


Kako je ona pokazala, ovih dana uživa na crnogorskom primorju, a sa suprugomse baškarila na jahti, gde je, između ostalog, proslavila i četrdeseti rođendan.

 


Šarmantna TV novinarka, koju je publika obožavala u emisiji "Tačno u podne", pre sve i po godine je postala mama devojčice Valerije, a zanimljivo je da je ona Valerijinom tati čak tri puta rekla sudbonosno "da".

 


Naime, njen suprug Vuk Živković najpre joj je to postao na intimnoj ceremoniji s kumovima, zatim u širem krugu, a potom su se na večnu ljubav zakleli i u crkvi. Kako je ona istakla, sve je bilo još lepše kada je na svet stigla njihova ćerkica.


Majčinstvo me je promenilo nabolje, i to hijadu puta. Ćerka je oplemenila naše živote. Ona je ono što nam je falilo da budemo kompletni – istakla je Marija jednom prilikom.

 

Marija Lazić, Vuk Živković
foto: Instagram

Ona je tada istakla i da smatra da je njen život tek počeo Valerijinim rođenjem.


Mnogi su nam pričali: "Život staje kada dođe dete". Ne, život tek tada počinje. Ako si ti miran i staložen i beba je takva, spava kao top, dobro jede, lepo napreduje – izjavila je voditeljka.

 

 

makonda-tracker