muzika u genima

Otac joj je dao SAVET zlata vredan: Ćerka legendarnog Tife krenula očevim stopama, a evo i kako ona danas izgleda

0

Ćerka čuvenog pevača  Mladena Vojičića Tife od malih nogu je zavolela muziku

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sara Vojičić, ćerka pevača i nekadašnjeg vokala grupe “Bijelo dugme“, Mladena Vojičića Tife, odlučila je da svoj život baš kao i njen otac posveti muzici.

 

Kako je pevač više puta u javnosti govorio Sara je od malih nogu volela muziku, a išla je i u muzičku školu. Izuzetan talenat pokazala je za violinu, ali je pevanje ipak presudilo.

 

Otac joj je oduvek govorio da sluša svoje srce, što je ona i učinila.

 

Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim- rekla je jednom prilikom.

 

Sara je sada već odrasla mlada žena, a muzički pravac kojem se priklonila je metal. Ona često na društvenim mrežama objavljuje interesantne fotografije pa samim tim imamo priliku da vidimo kako ona danas izgleda. 

 

 

 

 

makonda-tracker