OGROMNO RAZOČARENJE

FANOVI BIJELOG DUGMETA TVRDE DA SU PREVARENI: Alen Islamović OGORČEN zbog nemile situacije, obratio se javnosti i otkrio o ČEMU JE REČ

3


Alen Islamović (62) propustio je u petak koncert Bijelog dugmeta u Vankuveru, a po svemu sudeći propustiće i onaj naredni u Torontu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Reč je o dva rasprodata koncerta benda koja su postala događaj za koje se traži karta više, još otkako su najavljena mnogobrojnoj ex-yu dijaspori u toj zemlji.

 

Ipak, Alen Islamović zbog problema s vizom nije mogao da krene na put s ostalim članovima, a rano jutros se javio obožavaocima kako bi obasnio šta se ustvari događa.

- Opet tražim neku nadu, neki trenutak, da će ta prokleta viza iz Kanade stići. Da ću sesti u avion i doći, ako ništa bar danas i posetiti Toronto, ali to se, topi svakim satom. Žao mi je, nismo bili dovoljno dobro informisani i organizovani. Danas živimo u svetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se otežava i brani - požalio se vidno razočarani Alen.

 

- Danas nam svet kroje takve ljudi. Nemam reči ni pravo objašnjenje zašto baš ja. Nadam se da će Goran i ekipa uspeti koliko toliko pružiti taj doživljaj - zaključio je Islamović.

 

Koncert u petak 'dugmići' su odsvirali bez njega, ali čini se da je Islamovićev izostanak promenio čitav koncept njihovog nastupa. Mnogi obožavaoci smatraju da su prevareni zbog postave koju su videli.

 

- Ogromno razočaranje. Da sam htela da slušam trube ne bih išla na rock koncert. Alen nije deo turneje? Mogli ste to ljudima reći na vreme. Sramota - stoji u komentarima nezadovoljnih posetilaca na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker