bez dlake na jeziku

Pričalo se da je sve bio MARKETINŠKI POTEZ: Rada Manojlović iskreno o ljubavi s Milanom Stankovićem

1

Jedna od napraćenijih ljubavnih priča na našoj javnoj sceni bila je ona koju su imali Rada Manojlović i Milan Stanković, a za nju su se vezivali mnogi tračevi

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Radmila Manojlović i pevač Milan Stanković zavoleli su se 2008. godine, nakon što su se upoznali u takmičenju "Zvezde Granda".

 

Kako se tada pisalo, par je započeo vezu u Utjehi, na crnogorskom primorju, a važili su za jedan od najstabilnijih parova. U jednom momentu su se rastali zbog prevelikog pritiska medija, ali su se potom pomirili i započeli zajednički život. Godine su prolazile, Rada i Milan bili su nerazdvojni, a spekulisalo se i da par planira venčanje na Maldivima. Ipak, 2012. godine par se i zvanično rastao, a pevač se iselio iz stana u Beogradu koji su delili.

 

Njihova veza sve vreme je bila pod budnim okom javnosti i pratile su je brojne spekulacije, a među njima je i ona da je ljubav Rade i Milana bila samo marketinški potez.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić


Pevačica se nedavno, tokom gostovanja u emisiji Red zone, osvrnula na ove komentare. Kako je istakla, ne razume zbog čega je nastao ovaj trač, ali ona nikada nije želela ni da dopusti da se dovede sumnja u njihovu ljubav.


Ne znam zašto je tako, ali jeste tako bilo. Neretko su tako pisali i ja sam neretko prekidala sve te intervjue koji su na tu vodenicu navodili priču – istakla je ona.


Pevačica je, inače, više puta istakla da s bivšim dečkom ima prijateljski odnos i da su i dalje vrlo bliski. Štaviše, njen višegodišnji partner Haris Berković, takođe, neguje sjajne odnose s Milanom, a pevačica mu se poverava jer u njega ima poverenja.


Kada se sve troje vidimo, malo ogovaramo estradu, ali mahom pričamo o temama koje nemaju veze s našim kolegama. Ma, ja pred Milanom mogu sve da pričam! Često mu se poveravam jer znam da to što mu kažem neće preneti dalje. Milan me nikada ne bi izdao, kao ni ja njega — rekla je ona jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker