šuška se

Navodno je razlog poznati pevač: Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković?

0

Domaći mediji tvrde da je poznati par rastao posle više godina ljubavi, a sada se spekuliše da je do raskida došlo zbog Radinog odnosa s bivšim dečkom

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako tvrde domaći mediji Rada Manojlović i Haris Berković više nisu zajedno, a Svet piše da je za sve kriv pevačicin odnos s Milanom Stankovićem.


Haris i Rada već dugo nisu kako treba, stalno su se svađali i skroz su se udaljili. Njemu je jako smetalo njeno druženje sa Milanom, ne zato što joj je bivši dečko, već zato što je smatrao da loše utiče na nju. Kada god bi potegao temu oko Milana izbila bi svađa i sve mu se mučilo. Rada se skroz okrenula veri i promenila odnos prema dečku, jer joj je Milan "isprao mozak" — tvrdi izvor za Svet.

 

On kaže da se pevačica mnogo promenila.


On je zbog veze sa njom zapostavio karijeru i sad vidi da je pogrešio, ali se nadao da je veza sa Radom za ceo život. Ona se mnogo promenila, više ne zna ni šta radi ni šta priča — kaže neimenovani izvor.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Mediji su, inače, ranije pisali da Haris ima dobar odnos s Milanom Stankovićem, i da se Rada i on zajedno viđaju s njim i lepo druže.


Kada se sve troje vidimo, malo ogovaramo estradu, ali mahom pričamo o temama koje nemaju veze s našim kolegama. Ma, ja pred Milanom mogu sve da pričam! Često mu se poveravam jer znam da to što mu kažem neće preneti dalje. Milan me nikada ne bi izdao, kao ni ja njega — rekla je pevačica jednom prilikom.

 

Milan Stanković
foto: Damir Dervišagić

Inače, već neko vreme se spekuliše da su Rada i Haris pred brakom, a navodno je planirano da se venčanje održi u Beogradu jer pevači potiču iz različitih krajeva.


Zato je Rada došla do najboljeg rešenja i rekla Harisu da se opusti i da ništa ne brine jer ona svakako želi da svi budu zadovoljni, ali zato je najbolje da pripreme veselje u Beogradu, gde će svi biti ispoštovani i posluženi i Harisu je pao kamen sa srca jer vidi da s Radom može sve da se dogovori — izjavio je tada izvor blizak pevačima.


Rada je nešto ranije istakla da je njenoj porodici najbitnije da je ona srećna i da njoj sam papir ne znači koliko zasnivanje porodice.


Moji su zadovoljni kada sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak — rekla je pevačica jednom prilikom.
 

 

makonda-tracker