talentovana porodica

Marko je krenuo očevim stopama, a i ona za njim: Ovo je Maja, ćerka tragično nastradalog Ljubiše Stojanovića Luisa

0

Njih dvoje su odlučili da im životni poziv bude - muzika. 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

U svojoj 59. godini pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći 2011. godine kod Feketića. 

 

Luis će ostati upamćen kao velika muziča legenda, jer je iza sebe ostavio vanvremenske numere, a svi će ga pamtiti i po specifičnom stilu pevanja koji je nasledio i njegov sin. Luisov odlazak najteže je pao njegovoj ljubavi Silvana Stojnić, ali i njegovoj deci Miodragu, Maji, Marko, Andreju, Sergeju i Ela Miti.

 

 

Kako smo i pomenuli jedan od njegovih sinova nasledio je dar za muziku i izdvojio se na domaćoj javnoj sceni zbog upečatljivog izraza. Domaćoj publici već dobro poznat Marko Luis nastavio je da gradi karijeru po uzoru na svog oca, ali još jedna članica Ljubišine porodice kao svoj životni poziv odabrala je muziku - u pitanju je Maja Stojanović Luis

 

Maja je rođena u Nemačkoj, u Minhenu i tamo je živela do 2001. Ona je završila zanat za frizera, pa je neko vreme radila kao frizerka, a zatim kao konobarica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Louis (@stlouismaja)

 

Bila je i menadžerka jednog kluba u Nemačkoj. Muzikom se profesionalno bavi već deset godina, a imala je i svoj bend sa drugaricom Ivanom, a sa bratom Markom pevala je i u bendu "Marakuja". Maja je danas i majka jedne divne devojčice Tijane. 

 

Podsetimo da se Maja 2014. godine takmičila u jednom poznatom talent šou programu u kojem je pokazala svoje glasovne mogućnosti.

 

Jednom prilikom u razgovoru za naš portal ova mlada i jaka žena nostalgično se prisetila svojih muzičkih početaka sa svojim ocem, detinjstva i otkrila u kojim stvarima najviše liči na njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Louis (@stlouismaja)

 

— Imam sećanje na divno detinjstvo i razne pubertetske faze, razne nesigurnosti i manjak samopouzdanja. Mislim da je svaka devojčica prolazila u detinjstvu kroz te faze.

 

— Muzički sam rasla i razvijala se uz tatu i divne kolege koji su svirali sa njim, mada ja i dalje rastem i razvijam se i nadam se da to nikada neće prestati, ali ti prvi koraci su krenuli sa tatom i puno sam naučila od njega.

 

A onda dodala u kojim situacijama najviše podseća na oca: 

 

 Uh, volem da jedem (smeh). Volim da putujem i verujem da je sve moguće i da sve može uz trud disciplinu i rad da se postigne i to nam je tata preneo, jer i on je tako živeo.

 


 

makonda-tracker