TUGA NE PROLAZI

STRAVIČNA NESREĆA ZAVILA JE U CRNO PORODICU SLAVNOG PEVAČA: Na današnji dan pre 8 godina tragično je nastradao Ljubiša Stojanović Luis

0

Nakon tragedije koja je potresla čitav region, za porodicu Ljubiše Stojanovića Luisa vreme je stalo.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Na današnji dan pre osam godina u saobraćajnoj nesreći poginuo je Ljubiša Stojanović Luis, pevač koji je publiku osvojio specifičnim muzičkim stilom i imidžom.

 

Njegova ćerka iz prvog braka Maja Stojanović Luis, koja je krenula njegovim stopama, za Kurir je prošle godine otkrila da sve vreme ima osećaj kao da je njen otac živ, da je nikad nije napustio.

 

- Kod mene se ništa nije promenilo, boli me isto kao i pre šest godina. Čovek se nikad ne navikne na odlazak voljene osobe i imam osećaj kao da je moj otac i dalje sa mnom. Osećam njegovo prisustvo. Volim kad se porodično okupimo i pričamo o njemu, vrlo često to radimo - rekla je tada pevačica i dodala da bi njen otac bio ponosan kada bi mogao da vidi da su njegova deca uspela na muzičkoj sceni.

 

- Da je živ, naš otac bi bio najponosniji na to što smo Marko i ja krenuli njegovim stopama - rekla je Maja Luis tom prilikom.

 

Luisovoj supruzi Silvani trebalo je nekoliko godina da se oporavi od smrti pevača, s kojim ima troje dece - Andreja, Sergeja i Elu Mitu.

 

- Kad bi me sad neko pitao kako sam, pravi odgovor bi bio sastavljeno. Polako se sastavljamo i sve dolazi na svoje. Najbitnije je da nisam flipnula na tom putu i da sam ostala zdrave pameti zbog naše dece - izjavila je Silvana pre nekoliko godina.

 

Podsetimo, Luis je u 59. godini poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod naselja Feketić. Do nesreće je došlo kad je pevač, koji je vozio „krajsler“, prešao u suprotnu traku i sudario se s „fordom“. Vozači su podlegli povredama na mestu nesreće.

 

 

makonda-tracker