iskrena

"Dete treba da ima i oca i majku": Mirjana Karanović otkrila zašto nikad nije imala decu i zašto se nije udavala

2

Poznata glumica otvorila je dušu i ispričala neke intimne stvari iz života 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša čuvena glumica Mirjana Karanović (65) nedavno je  odlučila da otkrije neke detalje iz svog života koje godinama intrigiraju javnost. 

 

Ona je godinama na domaćoj glumačkoj sceni, iza nje su godine rada i truda, ali i uspeh koji se samo poželeti može. Ono što je mnoge često interesovalo jeste zašto glumica nikada nije stala na ludi kamen i nije se ostvarila u ulozi majke.

 

 

Mirjana je oduvek imala britak jezik, nije krila od javnosti da je u njenom životu bilo velikih ljubavi, a sada je otkrila i kakav je njen stav o deci i braku. 

 

- Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako - kazala je na početku Mira Karanović.

 

- Prosto nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor... To nije bunt. Dete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku - dodala je glumica.

 

Mirjana Karanović
foto: Zorana Jevtić

 

Osim toga ona je sa javnošću podelila i neke druge muke koje su je mučile godinama tokom života, a zbog koji je imala i mnoge prepreke i blokade u životu.

 

- Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od detinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvesti i rada kako bismo sprečili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni meseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan - rekla je za domaće medije Mira jednom prilikom.

 

 

 

makonda-tracker