FOTO

Dekoracija u ZLATNIM I BELIM TONOVIMA za ćerkin 20. rođendan: Zavirite na VELIČANSTVENU proslavu Dragane Mirković

0

Dragana Mirković je odnedavno počela javno da prikazuje decu, pa je svima zapalo za oko koliko ćerka Manuela liči na majku.

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Dragana Mirković uživa u skladnom braku iz kog ima sina i ćerku, Marka i Manuelu, a oni dosad nisu želeli da budu medijski eksponirani.

 

Nedavno je glavna tema bila upravo Draganina ćerka, za koju su svi komentarisali koliko je lepa i liči na majku, a sada Manuela slavi 20. rođendan.

 

Dragana je tim povodom priredila slavlje u njihovom raskošnom domu, a složićete se da dekoracija ostavlja bez daha. Sve je u cveću i zlatno belim tonovima, a pevačica je deo atmosfere prikazala na Instagramu.

Baloni i torta sa ružama u obliku broja 20 su samo dodali glamur celokupnom doživljaju, a pažnju je privukao i buket od voća.

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

Podsetimo, Manuela Bijelić nije želela da bude prisutna u medijima, pa je tek odnedavno otvorila nalog na Instagramu, a to je izazvalo brojne pozitivne komentare na račun lepe devojke poznatih roditelja. Manuela je otkrila i da su putovanja njena velika strast, međutim uprkos svemu, ona i njen brat važe za jako skromne mlade ljude.

 

 

makonda-tracker