zanimljivi detalji

Pre Tonija volela je jednog MUZIČARA: Znate li koji kolega je bio DEČKO Dragane Mirković?

0

Oni su zajedno čak snimili i jedan spot. 

foto: Antonio Anhel/ATA images
foto: Antonio Anhel/ATA images

Grupa "Ruž" bila je veoma popularna krajem osamdesetih godina prošlog veka. Neke njihove numere i danas se slušaju, a malo ko zna da priču bubnjara gorepomenutog benda. 

 

 

Zoran Tomašević Toma bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca tog vremena, a njegovom šarmu nije mogla da odoli ni pevačica Dragana Mirković. Svi su mislili da njihova ljubav ne može uopšte da traje, ali su ih oni razuverili jer je njihova veza ipak uspela da opstane nekoliko meseci. 

 

Pevačica se čak i pojavila u jednom spotu koji su oni objavili davne 1990. godine. 

 

Zoran Tomašević, Dragana Mirković
foto: Youtube Printscreen

 

Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas — pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje „nove drugare“.

 

Podsetimo da je on vodio jednu muzičku emisiju na jednoj televiziji, a kratko je radio i kao direktor marketinga za jednu izdavačku kuću. Kasnije je otputovao u Floridu sa suprugom Dušicom, sa kojom je u međuvremenu dobio sina Marka i ćerku Lanu

 

1 / 3 Foto: Facebook Printscreen

 

— Već dugo sam u menadžmentu jedne od najvećih rentakar kompanija. Osim vežbanja i povremenih svirki sa ovdašnjim prijateljima, muzikom se više ne bavim. Bilo je stvarno teško prebaciti se, ali veoma brzo pod kožu počinju da se uvlače materijalne stvari koje su ovde normalne, a u Srbiji teško ostvarljive. Sa članovima grupe „Ruž“ sam, nažalost, u povremenom kontaktu, a sa mojim kumom Vukom Rosandićem se čujem češće.

 

 

makonda-tracker