da li su se mnogo promenile?

Od nasmejanih devojčica do velikih muzičkih zvezda: Jedva ćete prepoznati Draganu Mirković i Daru Bubamaru iz mladosti

0

Njih dve su pevačice koje su uspele da se izbore za svoje mesto na estradi i naprave hitove koji će se zauvek pevati. 

foto:  M. M./ATAImages, Damir Dervišagić
foto: M. M./ATAImages, Damir Dervišagić

Pevačice Dragana Mirković i Dara Bubamara važe za jedne od najpopularnijih pevačica na estradi. One su snimile brojne hitove koje publika neretko u mnogim prilikama rado peva i naručuje. 

 

 

Tu su pesme "Polje jagoda", "Pitaju me u mom kraju", "Zidovi", "Jeleni košute ljube" i mnogi drugi. One su danas ostvarene i kao pevačice, a od momenta kada su se pojavle na javnoj sceni do danas njihovi životi su se dosta promenili. 

 

Obe su se ostvarile kao majke, pa tako Dragana ima sina i ćerku Marka i Manuelu, dok Dara ima jednog sina Kostu. Dragana se udala za Tonija Bjelića i živi u Beču, a Dara je bila udata za Milana Kesića, sa kojim je kako ona navodi u dobrim odnosima i danas. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Anhel/ATA images

 

Njih dve su još odavno pojavile na sceni, te ih publika poznaje odavno tako da se ponekad pojave fotografije iz njihove mladosti pa se dešava da ih je teško i prepoznati. Na jednom Instagram profilu pojavila se fotografija ovih pevačica za koje se pretpostavlja da u trenutku nastanka ove fotografije one nemaju više od 20, odnosno 30 godina, pošto je dragana od Dare starija 8 godina. 

 

Da li su se mnogo promenile?

 

makonda-tracker