BOLNI TRENUCI U ŽIVOTU

Gledala je kako NJENA BEBA PRESTAJE DA DIŠE i ništa nije mogla da učini: Voditeljka se prisetila TRAUME koju je doživela

0

Jelena Bačić Alimpić je proslavljena voditeljka i spisateljica.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Jelena Bačić Alimpić je, za relativno kratko vreme, uspela da dođe do samog vrha top lista i svaka njega knjiga pravi je hit, pre svega među ženskom publikom.

 

Međutim, malo ko zna šta je sve prošla nekadašnja voditeljka i da je imala ozbiljnu borbu za život.

- Ponosna sam na svoje dvoje dece. I za svaku majku je njihovo rođenje nešto najlepše u životu. Njihov dolazak na svet bio je dramatičan, pomalo užasan, kao i sve u mom životu. Ništa kod mene nije normalno, pa ni to. Imala sam jako tešku trudnoću s Markom, te je on rođen sa Apgar skorom jedan kroz jedan, a to znači da nije disao, da su ga reanimirali, mene su naživo isekli celu, davana nam je indukcija na nestručan način, ja mogu samo bogu i doktorkama Gordani i Radojki da zahvalim što smo danas živi. Njima ću biti zahvalna dokle god sam živa. Tri dana se nije znalo hoće li Marko preživeti, bio je u inkubatoru, ali eto, kažem, bogu hvala. Danas je on, što se kaže, zdrava oženjena momčina! Dunja je poranila dve nedelje, pa se skoro rodila u kolima. Porađala sam se na parkingu, tako da, šta da kažem, sem da kod mene nikad ništa nije normalno - iskrena je bila Jelena.

 

1 / 9 Foto: Dragana Udovičić

 

Voditeljka je nedavno ispričala i da je na Siciliji povredila kičmu dok je istraživala građu za novu knjigu.

 

Podsetimo, Jelena je sa Miroslavom godinama u skladnom braku, a sin Marko i ćerka Dunja su joj najveća životna motivacija.

 

 

makonda-tracker