Čestitke

Ražnatovići slave 2. rođendan malom Željku: Anastasija BLISTA U POTPUNO NOVOM IZDANJU na porodičnom slavlju

2

U domu Ražnatovića se organizuje malo porodično slavlje povodom drugog rođendana Željka Ražnatovića, sina Bogdane i Veljka.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ceca Ražnatović je presrećna povodom proslave rođendana unuka Željka, a porodica se ovog puta odlučila za intimno slavlje u svom domu.

 

Među prvima su došli Rodići, ali i Mirko Šijan, a Ceca i Anastasija su i javno na svojim Instagram profilima čestitale rođendan malom Željku.

 

Mlada pevačica Anastasija je za ovu priliku rešila posebno da se spremi. Naime, ona je u crnoj kombinaciji, a najviše u oči upada posebna šminka i frizura koje su joj dale potpuno novi izgled.

 

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/printscreen

Poznato je da je torta za malog slavljenika u obliku tigra, a Bogdanina sestra Bojana je stigla sa Mirkom Šijanom i njihovim sinom Zoranom, dok je Šijan nosio dve kese sa poklonima. Malo kasnije, u vilu je stigla i Nataša Rodić sa svojim dečkom. Nesumnjivo je da je cela porodica željno išekivala ovaj događaj, a sada im je i period kada imaju vezana slavlja jedno za drugim.

 

Podsetimo, Anastasija je blistala na svim poslednjim događajima u prestonici, a evidentno je da je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem presrećna.

 

 

makonda-tracker