ŠTA VI MISLITE?

Torba od 2.000 evra i komplet ukrašen SPECIJALNIM ODABIROM BOJA: Ceca dosad NEVIĐENIM STAJLINGOM zaintrigirala javnost

2

Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na snimanju muzičkog takmičenja Zvezde Granda i svojom odevnom kombinacijom privukla pažnju.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno sa ćerkom Anastasijom bila u centru pažnje jer je mlada pevačica slavila rođendan, a tim povodom je dovela i svog novog dečka Nemanju Gudelja na upoznavanje sa majkom.

 

Ceca je sad došla na snimanje takmičenja u kom je ona jedan od predstavnika stručnog žirija, a tom prilikom je i prokomentarisala proteklu glamuroznu proslavu rođendana.

- Sjajni su utisci, sve je dobro. Na rođendanu je bilo fenomenalno, sve je super - izjavila je Ceca.

 

Pevačica je privukla pažnju svojim plavim kompletom koji je sa strane imao upadljive dugine boje, a sve je kompletirala crvenim sandalama i torbom u istoj boji, a zanimljivo je da pomenuta torba brenda Louis Vuitton košta oko dve hiljade evra, dok je cena naočara 350 evra.

 

Cecin komplet je zainteresovao javnost baš iz razloga jer pevačicu retko viđamo u ovakvim odevnim kombinacijama i ovom sklopu boja, a pored skupocene torbe i naočara, elegantne minđuše u boji sandala su savršeno legle uz ceo stajling.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Podsetimo, nedavno je Marija Šerifović na pitanje novinara šta će poželeti mladoj Anastasiji za rođendan, rekla da je jedna od želja da se uda, a tom prilikom je rekla i da Ceca ne podržava tu ideju i da bi volela da Anastasija još malo uživa u mladosti i stvaranju karijere.

 

 

 

makonda-tracker