DIRNUO IH JE U SRCE

Ražnatovićima je ovo bolna tema: Anastasija progovorila O POKLONU koji je dobila od Gudelja, zbog kojeg je CECA PLAKALA

1

Nakon rođendanske proslave Anastasijinog rođendana mnogi su se pitali šta je dobila on svog dečka, fudbalera

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Anastasija je nedavno proslavila svoj 24. rođendan u jednom poznatom prestoničkom restoranu. Na rođendanu su se pojavile mnoge poznate ličnosti, a ono što je najviše privuklo pažnju medija jeste poklon koji je ona dobila od Nemanje Gudelja.

 

Naime, Svetlana Ceca Ražnatović, nedavno je u javnosti rekla da je plakala kada je videla šta je njena ćerka dobila na poklon od svog sadašnjeg dečka Nemanje Gudelja.

 

Mnogi su tada nagađali da je u pitanju bio verenički prsten, ali se ispostavilo da je nešto potpuno drugo.

 

- Videli ste svi, u pitanju je slika mene i oca, stvarno me je raznežio i mene i mamu, što je negde i normalno jer je to bolna tačka, ali predivan gest - iskrena je Anastasija.

 

Ono što je mnoge zainteresovalo jeste i to da li će mladi par možda uskoro da stane na ludi kamen, ipak Anastasija je bila iskrena, pa je objasnila:

 

- Nemam šta da kažem, kratko smo zajedno, ne razmišljam u tom smeru, uživam u trenutku kao i za sve u životu što radim - bila je iskrena ona.

 

Takođe, ona se osvrnula i na atmosferu koja je vladala u restoranu te noći:

 

- Bilo je fantastično, fenomenalno, jedna od boljih žurki u mom životu, što se tiče mojih rođendana, i dalje je Veljkova svadba neprikosnovena što se provoda tiče, bilo mi je fenomenalno, svi su se super proveli i dobila sam pregršt poruka sutradan kako je bila najbolja žurka ikada - rekla je Ražnatovićeva.

makonda-tracker