(foto)

Najslađi poljubac i romantična atmosfera: Ćerka Harisa Džinovića proslavila 18. rođendan

0

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, proslavila je punoletstvo u društvu svog dečka i poznatog fudbalera

foto: Instagram
foto: Instagram


Bosanskohercegovački pevač Haris Džinović otac je dvoje dece — Đine i Kana, a njegova ćerka proteklih godina postala je prava zvezda društvenih mreža.


Đinu na Instagramu prati skoro 50.000 ljudi, a ona svakodnevno deli fotografije koje svedoče o njenom životu i stilu. Sada je odlučila s pratiocima podeli delić atmosfere s proslave njenog 18. rođendana.

 

Mlada influenserka otkrila je da je rođendan proslavila u društvu svog dečka, inače mladog fudbalera Crvene zvezde Andreja Đurića. Par je pozirao pored manje torte, ukrašene svetićima i poluprovidnim zlatnim brojem 18, a pao je i nežan poljubac pored svećica.

 

Đina Džinović
foto: Instagram

Đina je od pratilaca dobila mnogo čestitki, a putem Instagrama se zahvalila na lepim željama.


Ne mogu svima da stignem da odgovorim, ali hvala na čestitkama — poručila je slavljenica.

 

Đina Džinović
foto: Instagram

Haris, inače, nije oduševljen aktivnostima njegove ćerke na Instagramu i Tik Toku, naročito zbog njenih nešto smelijih fotografija, a ističe da ne može da zabrani Đini da koristi mreže kao njene vršnjaci.


Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže — rekao je on nedavno.

 

 

makonda-tracker