"dobro se snalazim!"

Haris Džinović u rijalitiju?! Pevač otkrio plan za 2022. koji će mnoge iznenaditi

0

Jedan od omiljenih balkanskih pevača odlučio je da iznenadi svoju vernu publiku u godini pred nama na sasvim neočekivan način

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Slavni pevač Haris Džinović govorio je danas za Kurir TV i priznao da godina na izmaku za njega nije bila po mnogo čemu posebna, kao što je to slučaj kod većine otkad je počela pandemija virusa korona. Epidemija i mere zaštite od virusa utiču na mnogo toga, pa i na posao pevača, koji su sprečeni da nastupaju.


Nije bila baš nešto radna godina. I sami znate koji su uzroci "nerada", manjim angažmanima... Tako da nije bilo sjajno — iskren je pevač, koji je dodao i da nastupa u Crnoj Gori za doček.

 

Međutim, daleko od toga da je pevač lenčario — on radi na novom projektu u kome će učestvovati i koji će otkriti njegovim obožavaocima još jedan Harisov talenat.


Imaću svoj kulinarski šou. Zvaće se "Muštuluk", biće sa nekim gostima... — rekao je Džinović i otkrio da je kvalitetan kuvar. — Dobro se snalazim!

 

Haris Džinović
foto: Damir Dervišagić

Haris je, inače, nedavno snimio duetsku pesmu s mladom Angelinom, a ističe da, iako je oduševljen glasom mlade koleginice, veruje da to nije bila prava pesma za njih.


Mislim da mi ne pripadamo jedno drugom. To je problem. Ni pesma nije bila takva da bi nas spojila. Ona je sjajna devojka, dobar pevač, interesantan. Duetsku pesmu treba praviti da pripada oboma — ističe pevač.

 

 

 

makonda-tracker