njeno carstvo

Kao iz SNOVA DEVOJAKA: Harisova i Melinina ćerka otvorila vrata svog garderobera (FOTO/VIDEO)

0

Đina Džinović više nije prepoznatljiva samo kao dete poznatih roditelja, već je i te kako popularna među mladima i na društvenim mrežama, a sada je pokazala jedan kutak velelepnog doma

foto: Instagram, Damir Dervišagić
foto: Instagram, Damir Dervišagić

Sedamnaestogodišnja Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, stekla je sopstvenu slavu i prepoznatljivost za kratko vreme. Kao i većina mladih, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na TikToku i Instagramu neretko deli svoje fotografije.

 

 

Nedavno se u njenom lajv snimku pojavio i njen brat Kan, a ona često odaje i zanimljive detalje iz svog porodičnog doma.

 

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen

 

Sada je na red došao i Đinin garderober, a čini se da bi u pitanju bio san mnogih devojaka i žena. Podsetimo, Haris i Melina su se sa Đinom i Kanom, posle tri godine sređivanja i dekorisanja, uselili u vilu vrednu dva miliona evra, a sad je starija naslednica Džinovića pokazala svoj ženski kutak.

 

Ona je uključila kamere u svojoj sobi i otkrila šta najviše voli da nosi:

 

 ― Trenerke, helanke, nešto opušteno ― rekla je Đina.

 

 

Đina je, inače, u vezi sa fudbalerom Andrejom Đurićem.

 

Melina je za Blic otkrila da oni kao roditelji podržavaju tu vezu.

 

Haris i ja smo bez problema podržali tu vezu, jer je Andreja Đurić jedan fantastičan momak. Porodično ga veoma volimo, a stvar je u tome da je Haris bio taj koji je dopustio tu ljubavnu priču, a meni je bilo malo šokantno.

 

Inače, Melina je otkrila da je ona ta koje se deca boje.

 

Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani — priznala je Melina u ''Premijera — Vikend Specijalu''.

 

 

makonda-tracker