brat i sestra

Porodična fotografija RAZNEŽIĆE SVE: Ana Ivanović podelila DIRLJIVU uspomenu iz detinjstva sa bratom Milošem Ivanovićem

0

Bivša teniserka na društvenim mrežama objavila je uspomenu iz porodičnog albuma. 

foto: Ana Ivanović Instagram
foto: Ana Ivanović Instagram

 

Bivša teniserka Ana Ivanović aktivna je na društvenim mrežama i često deli svoje uspomene. Najprimetniji su njeni stajlinzi koji se neprestano komentarišu, ali na njenom profilu na Instagramu se ponekad mogu videti i momenti iz njenog provatnog života. 

 

Jedna od fotografija koja je jednom prilikom privukla pažnju Aninih pratilaca jeste uspomena sa njenim bratom Milošem Ivanovićem iz detinjstva. 

 

 

Naime, Ana je povodom Svetskog dana braće i sestara rešila da sa javnošću podeli fotografiju iz detinjstva na kojoj sa svojim bratom Milošem duva svećice na torti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

— Srećan Međunarodni dan braće i sestara, Miloše! Volim te! —napisala je Ana uz objavljenu fotografiju 10. maja prošle godine kada se obeležava pomenuti datum.

 

Nakon toga počeli su da pristižu komentari oduševljenih fanova:

 

— Prelepi ste! Medenjaci! Preslatko — samo su neki od komentara Aninih pratilaca na Instagramu.

 

Dragana Džajić
foto: M.M./ATAImages

 

Podsetimo da je sa njenim bratom Milošem u braku Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende. Nedavno je komentarisala odnos kako se on snašao u ulozi oca.

 

Miloš se odlično snašao u ulozi oca, s tim što je Vid trenutno u tom uzrastu pa ne može bez mene. Majka je majka i jako sam mu važna i potrebna trenutno. Meni to prija i jako uživam u tome. Razlika je možda jedino u tome što imam malo više osećaja za neke stvari od Miloša, ali je on odličan sa decom.

 

Dragana Džajić, Miloš Ivanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Brak zahteva kompromis, nema toga u našem odnosu ko je glavni, ili što se kaže, glava kuće. Uzajamno je sve, pomažemo jedno drugom i u svemu smo zajedno. Mladi smo, sve što nas je snašlo je novo za nas, ali nam je u istu ruku prelepo i uživamo u ovim trenucima i odrastanju našeg sina — rekla je Dragana za Blic.

 

 

makonda-tracker