simpatično

Jednim gestom ju je oborio s nogu — nakon što ga je ODBILA: Kako je počela ljubav Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera

0

Nakon što je Ana ljubazno poručila da će im se možda putevi jednom ukrstiti, fudbaler je navodno rešio da malo ubrza sudbinu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pisac više bestselera Martin Suter autor je biografije žive legende nemačkog fudbala Bastijana Švajnštajgera "Jedan od vas".


U pitanju je autorizovana autobiografija u formi romana, a Švajnštajger je i sam u januaru ove godine priznao da su mu omiljeni delovi oni koji se odnose na njegovo venčanje sa srpskom teniserkom Anom Ivanović i rođenje njihove dece.


To su bili trenuci kada bih voleo da sam mogao da zaustavim vreme — istakao je sportista.

 

Kako su Švajnštajger i Suter otkrili u knjizi, njegova bajkovita ljubavna priča s jednom od najlepših žena u istoriji sporta nije počela tako glatko. Naime, Bastijan je bio očaran našom Anom i zamolio je njihovog zajedničkog prijatelja da ih upozna. Srpkinja je, međutim, imala važnija posla, a Suter piše čak vrlo direktno da je Ana "odbila" ovaj poziv.


Međutim, čovek koji je na terenu bezbroj puta pokazao kakav je borac nije želeo tek tako da digne ruke, pa je i lično poslao poruku Ani Ivanović.

 

1 / 21 Foto: Profimedia

 

Teniserka mu je odgovorila da bi volela da se upozna s njim ukoliko im se ukrste putevi u životu, ali Basti nije želeo da čeka sticaj okolnosti, već je sam bio tvorac svoje sreće — čim je video da će Ana nastupati na US Openu 2014, kupio je kartu za prvi avion do Njujorka.


Već tog septembra, par je viđen u ovom američkom gradu kako šeta držeći se za ruke. Mediji su tih dana uveliko pisali kako je Bastijanova veza s nemačkom manekenkom Sarom Brandner završena posle sedam godina.

 

Kako je na početku ove ljubavi istakao srpski košarkaš trener, u sve je umešala prste njegova ćerka.

 

Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! — rekao je tada Pešić.

 

Bastijan je vrlo brzo na sve načine počeo da pokazuje svoju ljubav prema Ani.

 

Prvo je na kopačkama ispisao njeno ime, datum početka veze s njom (5. 9. 2014) i „dušo“, reč kojom se obraća svojoj devojci, iznad srpske zastave.

 

Bastijan Švajnštajger
foto: Profimedia

Švajni je počeo da prati Anu širom sveta, dok joj je iz publike pružao podršku i navijao iz sveg srca s tribina.

 

1 / 10 Foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Švajnštajger je ubrzo prešao u Mančester junajted, a Ana i on verili su se u Londonu sledeće godine, dok su u julu 2016. jedno drugom rekli "da" na romantičnoj ceremoniji u Veneciji. Par je 2018. dobio sina Luku, a 2019. stigao je i njegov mlađi brat Leon.

 

 

 

makonda-tracker