fenomenalno

Bela, Điđi, Emili, sklanjajte joj se s puta! Ana Ivanović pokazala kako TREND SEZONE nositi kao DAMA NAD DAMAMA

1

Postoji li išta što ova žena neće pretvoriti u čistu otmenost?

foto: Ana Ivanović Instagram
foto: Ana Ivanović Instagram

Već godinu dana, izrezi na neočekivanim mestima pojavljuju se u sve više verzija i nema naznaka da će ovaj "vrući" trend uskoro početi da jenjava!

 

Haljine, pantalone, majice sa sečenjem na sasvim neobičan način potpuno su zavladale modom za sve sezone, a među prvima su ovakve komade ponele Kim Kardašijan, Emili Ratajkovski i Bela Hadid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STORETS (@storets)


Kako su dizajneri sve više inspirisani izrezima, dobijamo mnogo varijanti ovog trenda, a njemu nije odolela ni nekadašnja najbolja teniserka planete Ana Ivanović.

 

Naša sportistkinja podelila je na društvenim mrežama fotografije za koje je pozirala tokom vikenda, a iako nije otkrivala za koju se priliku doterala — jasno je da je vrlo svečana i da je Ana ponovo na visini modnog zadatka!


Srpska teniserka odabrala je komad u skladu s najpopularnijim trendom ove i prošle godine: crnu bluzu dugih rukava čiji prednji deo krasi vrlo neobičan izrez u obliku trougla, koji se spušta i između grudi. Iako su ovakvi odevni predmeti vrlo riskantni, Ana se odlučila za "smernu" verziju i provokativnu bluzu koja ne otkriva ništa što ne bi trebalo i odiše elegancijom.

 

Ana Ivanović
foto: Ana Ivanović Instagram

Uz to, Ana je u ovoj odevnoj kombinaciji spojila crnu i braon boju, što većina žena izbegava. Pored crnog gornjeg dela odeće, teniserka je odabrala salonke iste boje, dok su kožne pantalone nešto kraćih nogavica braon, kao i lagani prolećni mantilić.

 

Ana Ivanović
foto: Ana Ivanović Instagram

Damski, klasično, a ipak aktuelno — kako nas je Ana Ivanović i navikla!


 

 

makonda-tracker