zadovoljna šta god da se desi

Kad je pitaju KAD ĆE POSTATI MAJKA, kaže: "Evo, u ponedeljak"! Poznata pevačica ne krije da se bori s pritiskom društva

0


Poznata pevačica se, kao i mnoge žene, često suočava s pitanjem kada će dobiti dete, a ističe da je to Božija volja

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Pevačica Jovana Tipšin (45) ne krije da bi volela da postane majka kada bude pravi trenutak, ali joj smetaju komentari i pitanja na ovu temu.


Kad me neko pita, ja kažem: ''Evo u ponedeljak'' — ističe pevačica šaljivo.


Ona je istakla da je više puta prisustvovala vrlo neprijatnim scenama u kojima su se žene našle zbog toga što nemaju decu.

 

Ima mnogo sučajeva gde sam bila prisutna, bio je jedan čovek iz politike i jedna devojka koja je obolela od kancera, napadao ju je zašto nema decu a ona nije mogla da ima, ubrzo je i preminula — prisetila se Jovana ove potresne epizode za Grand Online.

 


Kako pevačica ističe, ona veruje da neće biti smetnji za to da ona postane mama kada bude pravi trenutak, ali i ako se to ne dogodi — ona je zahvalna na svemu što već ima u životu.


Ja mislim da mogu da ih imam, ali ja kad budem spremna i ako Bog da, ja ću biti majka. Ako bude biće, ako ne, hvala Bogu i na ovome što imam. Dosta je žena koje žele, a ne mogu — napomenula je Jovana. — Znam za slučaj jednog kolege, ne mogu da kažem ime, koji je bio u manastiru Koporin gde se čitaju molitve ljudima koji ne mogu da imaju decu, sa suprugom, i evo sada imaju dvoje divne dece.

 

 

makonda-tracker